Thursday, November 19, 2020

Will we survive?

A good friend of mine passed away from cancer a few weeks ago. He suffered a lot. 

Now there is a lot of fuss about a pandemic with a mortality rate of 0.016%. Yet there is worldwide panic. So many people die of flu every year and you can just look up these facts. 

I worked in a hospital for 43 years. Seen a lot of terrible things. More people die from cancer every day than from Covid-19. But people apparently don't want to see that. Or they don't know. 

I try to face problems with an open mind. But a little criticism is not appreciated. 

We have more and more polarization and division among people. We no longer listen to each other but immediately get angry. Anxiety is more contagious than a flu like virus. 

I regret every death that dies of disease. But we are mortal beings, and one day the end will come. The only thing to fear is fear itself.  

I do not deny Covid-19, belief me. If you get the virus seriously, you will suffer. 

Stay safe, take care. 


10 comments:

 1. Hallo Paul, tja kritiek is niet altijd makkelijk. Men kijkt naar de spaanse griep pandemie en zegt "zo willen we het niet". En dus nu al deze maatregelen. Maar mensen gaan ook dood aan de gewone griep....gek genoeg vermelden ze niet hoeveel dit jaar? Zo ie zo zie je nergens meer staan hoeveel mensen er overlijden aan corona. KE9V schrijft zelf in zijn stukje al dat mensen de waarheid liever niet zien, men geloofd eerder de leugens die overal te horen en te lezen zijn. En met het internet van tegenwoordig is het ook moeilijk om leugens van waarheid te onderscheiden. Dat wakkert de polarisatie alleen maar aan. Als we onze aarde en mensheid niet vernietigen door millieuvervuiling dan is het wel door onderlinge haat en nijd en de daar uit voortkomende oorlogen en aanslagen. 73, Bas

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallo Bas, de enige kritiek die ik gaf was dat ik schreef dat de sterfte aan Covid-19 wereldwijd (slechts) 0.016% is. Tja, als je daarom iemand gaat niet gaat volgen vind ik nogal sneu. Met de leugens bedoeld hij de mensen die wakker worden en kritiek hebben, maar die worden weggezet als complotdenkers. Het is een onderdeel van de cancel culture. Een kritisch geluid is onwenselijk. Zoals Rutte zei: gewoon je bek houden. 73 Paul

   Delete
  2. Hallo Paul, triest het verhaal van je vriend te lezen. Ja, als je met data komt ben je al gauw complot aanhanger. Op youtube volg ik al geruime tijd de bijdragen van Ivor Cummins, een Ierse gezondheids wetenschapper. De schellen vallen je van de ogen. Op mn blog heb ik ook naar m verwezen. Casedemic is een term die ik van m geleerd heb.

   Delete
  3. Hallo Ron, er is genoeg data om te bewijzen dat dit complete hysterie is. De 1,5 meter onzin, nooit enig wetenschappelijk bewijs voor. Mondkapjes helpen niet tegen virussen, wel tegen bacteriën. maar daar gaat het niet om. Het is schijn veiligheid. Het aantal doden is ongeveer gelijk aan de jaarlijkse griepgolf. Er is geen 2e golf. Wat ik wel weet is dat de media angst aanjaagt en leugens verspreid. Dat doen Rutte en de Jonge ook. Misschien beseffen ze het niet. Of is het de Great Reset door het World Economic Forum, globalisering door de nieuwe wereld orde? Agenda 2030. Om zowel de economie aan te pakken (afschaffen van cash geld) basis inkomen voor iedereen, de Gretha Thunberg klimaatgekte doorvoeren? Afijn, de tijd zal het leren. 73 Paul

   Delete
 2. http://pa2rf.blogspot.com/2020/09/casedemic.html?m=1

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ga er even naar kijken. Thanks.

   Delete
  2. Ja, helemaal met je eens Paul. Klopt wat je zegt over mondkapjes. Lockdowns doen weinig tot niets. En ja, het WEF kondigt met grote woorden The Great Reset aan. Hoor graag wat je van Ivor Cummins vindt.

   Delete
  3. Ivor Cummins heeft helemaal gelijk.

   Delete
 3. Ok Paul, goed dat te horen van iemand die zo lang in de gezondheidszorg heeft gewerkt 73 Ron

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het gevaar als je te lang in de gezondheidszorg hebt gezeten dat je dan te veel gaat relativeren. ;-) Ik heb mijn blog post aangepast omdat ik het met Jeff in goede zin heb uitgesproken. 73 Paul

   Delete

Thank you for visiting my website and leaving a comment. 73 Paul