Thursday, January 4, 2018

SIM31 with 1 watt


There is more SIM31 activity on 40 meter. I like that. Now I was experimenting with only 1 watt. I did work HA7XC and SP3BGD. I was happy to see that hamspots.net is back. I saw that TSØSIM (Tunesia) was reporting me with nice reports. Maybe I will let SIM31 run at night see what happens.

With SSB (QRO) on 20 meter I did work this morning UR7TWY with Masha (YL)It's good to know that youngsters are interested in ham radio.
Also with SSB:  YU1KN, SV3GLL (I got a nice report: 59 plus 20 dB) and UE18C.
2 comments:

  1. Dat zijn mooie verbindingen Paul. Leuk dat je SIM weer geactiveerd hebt en met goed resultaat. Jij bewijst het, er is nog best veel te doen op de andere modes dan FT8. Overigens lees ik dat FT8 ook weer op zijn retour is. Voor de meute is de aardigheid er weer af dus t.z.t. stabiliseert het zich wel. We zullen zien wat het gaat worden maar de andere modes zijn zeker niet dood. 73 Hans PE1BVQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hallo Hans, ik denk ook dat het een tijdelijke hype is. Ik denk met de ontwikkeling van digitale modes dat er steeds weer wat anders komt en dat uiteindelijk de verveling toeslaat. Ik was ook een half jaar geleden nog enthousiast over FT8. Vandaag stuurde iemand mijn oude Youtube filmpje op waarin ik reclame maak voor FT8. Zo gaan die dingen. 73 Paul

      Delete

Thank you for visiting my website and leaving a comment. 73 Paul

Popular Posts